Login

Home

Nieuws

Radio

Televisie

Nieuws uit leidschendam-Voorburg
Protestborden Damlaan 1Buurtbewoners aan de Damhouderstraat in Leidschendam zijn het sluipverkeer langs hun woningen zat. Met protestborden wijzen ze op het handhaven van de 30-kilometer-zone en spelende kinderen.

Ook willen ze dat automobilisten bij stilstaan hun motor afzetten. Tenslotte wijzen ze op de geluidsoverlast, die sommige automobilisten maken. De buurtbewoners pleiten al lange tijd voor een extra oeververbinding over de Vliet.

De afsluiting van de Sijtwendetunnel tijdens een weekend maakte onlangs nog eens duidelijk hoe verstopt het centrum kan raken. Ondertussen zijn buurtbewoners van onder meer Klein Plaspoelpolder en de Voorburgse Weg juist tegenstander van een extra oeververbinding. Zij vrezen nog meer verkeersoverlast hierdoor aan de andere zijde.

De gemeente Leidschendam-Voorburg heeft al diverse haalbaarheidsonderzoeken laten uitvoeren. Volgens de planning zou er in het voorjaar een besluit genomen worden, maar tot nu toe is er nog steeds grote onduidelijkheid voor alle groepen bewoners.

Foto's: Tom Lek

Protestborden Damlaan 2
Algemene correspondentie Midvliet
 Postbus 1042
 2260 BA Leidschendam

 Studioadres
 Damlaan 35a
 2265 AL Leidschendam

 

Telefoon Studio:  070-3202266
 Redactie:               Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 E-mail Midvliet:     Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 Website:                www.midvliet.nl
 
 
 Radio
 Ether 107.2 en 107.9 FM
 Analoog via Ziggo: 92.9 FM
 Digitaal via Ziggo:916
 Of via de livestream

 Televisie
 Digitaal via Ziggo: kanaal 41
 Of via de livestream  

 

 

 Adverteren   
 Vacatures