Login

Home

Nieuws

Radio

Televisie

Nieuws uit leidschendam-Voorburg
Kidsclub De Groene LoperDe zomervakantie voor de kinderen staat weer voor de deur. Dankzij een bijdrage van Vlietwensen en het beschikbaar stellen van de locatie door Woej organiseren vrijwilligers van Kidsclub de Groene Loper een aantal leuke activiteiten deze zomer. Elke woensdagochtend in de zomervakantie van 10:00 tot 12:00 is er voor de kinderen in de leeftijd van 5 t/m 12 jaar een activiteit.

Doe mee voor € 1,50 per keer of € 6,- voor alle 6 de sessies. Aanmelden kan t/m 15 juli en is verplicht om mee te kunnen doen. Voor meer informatie en inschrijving, mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en check de Facebookpagina Kidsclub de groene loper voor het programma.

Kidsclub De Groene Loper
Algemene correspondentie Midvliet
 Postbus 1042
 2260 BA Leidschendam

 Studioadres
 Damlaan 35a
 2265 AL Leidschendam

 

Telefoon Studio:  070-3202266
 Redactie:               Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 E-mail Midvliet:     Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 Website:                www.midvliet.nl
 
 
 Radio
 Ether 107.2 en 107.9 FM
 Analoog via Ziggo: 92.9 FM
 Digitaal via Ziggo:916
 Of via de livestream

 Televisie
 Digitaal via Ziggo: kanaal 41
 Of via de livestream  

 

 

 Adverteren   
 Vacatures