Login

Home

Nieuws

Radio

Televisie

Nieuws uit leidschendam-Voorburg
VCC planningNatuurlijk was ook het bestuur van de Voorburgse Cricket Vereniging  (VCC)  blij dat de regering heeft besloten dat per 1 juli er weer competitiewedstrijden mogen worden gespeeld. En hoe leuk is het niet dat ook het clubhuis straks weer open kan. Waar en wanneer er na 1 juli wordt gecricket is nog onduidelijk. Dat hangt deels af van hoe de KNCB dat vorm gaat geven en dat hangt weer af van de veldenbeschikbaarheid.

Om een voorbeeld te geven: door de renovatie van de Wilhelmusvelden had VCC er in voorzien dat dit seizoen vooral in de eerste helft veel thuiswedstrijden zouden spelen, omdat de beschikbaarheid per 1 juli beduidend minder zou zijn dan normaal. Met 9 jeugdteams en 6 herenteams en een damesteam, zal het duidelijk zijn dat de cricketclub niet alles in een weekeinde kwijt kan op alleen het hoofdveld, zelfs niet als de helft daarvan uitspeelt.

Kortom, VCC staat in nauw contact met de KNCB, Wilhelmus en de gemeente om de leden van VCC  zo veel mogelijk cricket te kunnen bieden de komende maanden. Dat is een hele puzzel. Voor de precieze invulling vraagt het bestuur daarom nog even op het geduld van de leden. 

"En oh ja, blijf je alsjeblieft aan de Corona-maatregelen houden zodat we niet opnieuw het sportpark hoeven te sluiten", aldus het bestuur van VCC.

• houd 1.5 meter afstand
• schud geen handen
• blijf thuis bij verkoudheid/ziekte
• was/ontsmet handen

VCC planning
Algemene correspondentie Midvliet
 Postbus 1042
 2260 BA Leidschendam

 Studioadres
 Damlaan 35a
 2265 AL Leidschendam

 

Telefoon Studio:  070-3202266
 Redactie:               Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 E-mail Midvliet:     Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 Website:                www.midvliet.nl
 
 
 Radio
 Ether 107.2 en 107.9 FM
 Analoog via Ziggo: 92.9 FM
 Digitaal via Ziggo:916
 Of via de livestream

 Televisie
 Digitaal via Ziggo: kanaal 41
 Of via de livestream  

 

 

 Adverteren   
 Vacatures