Login

Home

Nieuws

Radio

Televisie

Nieuws uit leidschendam-Voorburg
Politie LogoTwee van de vier verdachten van een overval op de Primera in Voorburg zijn dinsdagochtend 30 juni aangehouden. Het gaat om een 17-jarige en een 15-jarige jongen uit Almere. De recherche doet nog onderzoek naar de andere twee verdachten. Vier jongeren pleegden op zaterdagochtend 14 maart een overval op de Primera aan de Laan van Nieuw Oosteinde in Voorburg. 

Dreigend met een vuur- en een steekwapen eisten ze geld en rookwaar van de medewerker. De jongeren vluchtten te voet met de buit weg.
De recherche hoorde verschillende getuigen en stelde camerabeelden veilig. Zo konden ze al snel een signalement van de verdachten vaststellen. Na verder onderzoek achterhaalde de recherche de identiteit van beide verdachten. Dit resulteerde in de twee aanhoudingen op dinsdagochtend 30 juni. Bij de aanhoudingen zijn het arrestatieteam en de ondersteuningsgroep ingezet . Naar de identiteit van de andere twee verdachten doet de recherche nog onderzoek.
Algemene correspondentie Midvliet
 Postbus 1042
 2260 BA Leidschendam

 Studioadres
 Damlaan 35a
 2265 AL Leidschendam

 

Telefoon Studio:  070-3202266
 Redactie:               Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 E-mail Midvliet:     Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 Website:                www.midvliet.nl
 
 
 Radio
 Ether 107.2 en 107.9 FM
 Analoog via Ziggo: 92.9 FM
 Digitaal via Ziggo:916
 Of via de livestream

 Televisie
 Digitaal via Ziggo: kanaal 41
 Of via de livestream  

 

 

 Adverteren   
 Vacatures