Login

Home

Nieuws

Radio

Televisie

Nieuws uit Leidschendam-Voorburg
Politie LogoIn een huis in Leidschendam is vrijdagmiddag iemand neergestoken. Dat meldt Sander Knura op de website van onze mediapartner Omroep West. Volgens de politie is er sprake van één slachtoffer. Het vrouwelijke slachtoffer van 31 jaar is aan haar verwondingen overleden. Dat bevestigt de politie. Het slachtoffer is de bewoonster van het huis. Update: De politie heeft vrijdagavond 31 juli een 34-jarige man uit Amsterdam aangehouden. De eerder aangehouden man, een 43-jarige Leidschendammer, is in vrijheid gesteld. Zijn rol wordt nog wel onderzocht..

De steekpartij was in een appartement aan het Abdijland in Leidschendam. Er werden meerdere ambulances en een traumahelikopter opgeroepen. De politie heeft het huis inmiddels afgeschermd met een zeil en doet onderzoek. De straat is ruim afgezet met politielinten.

Een ooggetuige zegt tegen Omroep West dat ze iemand hoorde gillen die op het balkon stond. 'Ik hoorde help, help', vertelt de vrouw. 'Toen zag ik dat een vrouw bij d'r keel werd vastgehouden door een man. Die man was in het zwart gekleed.'

Hulpdiensten
Veel mensen zijn komen kijken, nadat ze een politiehelikopter hoorden. 'Ik zag dat er vijf politieauto’s waren', vertelt een omstander. 'Ze zijn naar binnen gerend en vlak daarna kwamen de ambulances.’

(bron: Omroep West)

=====================================================================================================

Vrijdagmiddag 31 juli heeft een steekincident plaatsgevonden in een woning aan de Abdijland. De 31-jarige bewoonster is hierbij overleden. De politie heeft een 43-jarige man uit Leidschendam aangehouden en doet verder onderzoek.

Rond 12.45 kwamen diverse meldingen binnen bij de politie dat een vrouw door een man met een mes werd bedreigd en om hulp riep. De politie ging met spoed naar de woning en trof daar het slachtoffer aan. Er werd direct eerste hulp verleend maar de vrouw overleed korte tijd later aan haar verwondingen.

De verdachte verliet na het steekincident de woning. Na een korte zoektocht kon een verdachte worden aangehouden in de omgeving van de woning. Zijn betrokkenheid wordt onderzocht. De aanleiding van het incident ligt vermoedelijk in de relationele sfeer. De recherche doet verder onderzoek.

Getuigen gezocht
De politie is op zoek naar getuigen die mogelijk iets gezien of gehoord hebben. Heeft u nog niet met ons gesproken? Bel dan 0900-8844 of anoniem naar M. 0800-7000.

De politie kan zich voorstellen dat dit incident grote impact op iemand kan hebben. Mensen die behoefte hebben aan slachtofferhulp kunnen dat via de politie aanvragen: 0900 – 8844.
Algemene correspondentie Midvliet
 Postbus 1042
 2260 BA Leidschendam

 Studioadres
 Damlaan 35a
 2265 AL Leidschendam

 

Telefoon Studio:  070-3202266
 Redactie:               Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 E-mail Midvliet:     Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 Website:                www.midvliet.nl
 
 
 Radio
 Ether 107.2 en 107.9 FM
 Analoog via Ziggo: 92.9 FM
 Digitaal via Ziggo:916
 Of via de livestream

 Televisie
 Digitaal via Ziggo: kanaal 41
 Of via de livestream  

 

 

 Adverteren   
 Vacatures