Login

Home

Nieuws

Radio

Televisie

Nieuws uit leidschendam-Voorburg
VuilnisEen vijftal buurtgenoten heeft de handen ineengeslagen tegen het plaatsen van grofvuil en andere stukken afval naast de bovengrondse restafvalcontainer op de hoek Parkweg tegenover de Albert Heijn in Oud Voorburg. Dit meldt Het Krantje.

Ze hebben een simpel boomtuintje met zonnebloemen aangelegd en een opvallende roze poster gemaakt. Ook hebben ze contact opgenomen met de gemeente Leidschendam-Voorburg en zijn ze in gesprek met de woningbouwcoöperatie van een nabijgelegen appartementencomplex.

“Door onduidelijk instructies begrijpen sommige inwoners (nog) niet dat ze hun grofvuil, de avond voor hun grofvuil ophaalafspraak, na 21:00 uur bij hun woning op de stoep kunnen zetten. Dit is toegestaan, zolang het maar geen uitrit blokkeert. De dag erna komt Avalex het grofvuil ophalen”, aldus de actievoerders. “Het is dus zeker niet nodig - en ook niet de bedoeling - om meubels en andere grofvuil meters te gaan verslepen naar de bovengrondse restafvalcontainer op de hoek van de Parkweg, tegenover de Albert Heijn."

"Andere buurtgenoten zijn een beetje gemakzuchtig en zetten, vooral op zondagavond, hun afval naast de bovengrondse restafval container, terwijl ze dit zelf naar de Avalex Milieustraat aan de Laan van 's-Gravenmade 9 in Den Haag hadden moeten brengen. Of 200 meter naar links of naar rechts hadden kunnen lopen naar de volgende lege restafvalcontainer”.

(bron: Het Krantje)
Algemene correspondentie Midvliet
 Postbus 1042
 2260 BA Leidschendam

 Studioadres
 Damlaan 35a
 2265 AL Leidschendam

 

Telefoon Studio:  070-3202266
 Redactie:               Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 E-mail Midvliet:     Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 Website:                www.midvliet.nl
 
 
 Radio
 Ether 107.2 en 107.9 FM
 Analoog via Ziggo: 92.9 FM
 Digitaal via Ziggo:916
 Of via de livestream

 Televisie
 Digitaal via Ziggo: kanaal 41
 Of via de livestream  

 

 

 Adverteren   
 Vacatures