Login

Home

Nieuws

Radio

Televisie

Nieuws uit leidschendam-Voorburg
Talentenloods digitaalDoor de positieve ervaring met Talentenloods Digitaal in Leidschendam-Voorburg is ook aan alle deelnemers van vrijdag 13 maart gevraagd hun inzending digitaal aan te leveren. Dit Open Podium was voor jeugd van de basisschool tot en met twaalf jaar. Juryleden van Talentenloods Digitaal waren bereid nogmaals digitaal te jureren. Vrijdag 13 maart is daardoor geen ongeluksdag geworden, ondanks dat het de dag werd van de grote lockdown.

De jury bestond deze keer uit de vaste juryvoorzitter Ilona van Haenen Muziek, Hanneke Dominicus, raadslid Groen Links en Angelique Schipper, de vaste coördinator en presentatrice. Eensgezind kozen zij voor de jonge ballerina Rosalie Houwert van Dans aan de Vliet, die zeer overtuigend als een pop danste en de jonge schrijfster Eva Tsangaris met haar boeiende en spannende verhaal ‘Het geheim van theater Ludens’.

Zij zijn door naar de Slotmiddag op zondag 1 november in Theater Ludens. Het was bijzonder leuk om door de filmpjes de deelnemers in hun eigen omgeving te zien optreden. Met dank aan Junior Performance o.l.v. Ava Sopacua van Ballet & Dansstudio Door Laverman, Laila Imamovic, Hanna de Graaff en Marijn Schottelndreier van Drumschool Voorburg, Kinderkoor Essesteijn o.l.v. Kees Sijbrandij en Ilse Heerink.

George Leechburch-Auwers van Muziekacademie Den Haag kreeg een eervolle vermelding vanwege zijn moeilijke instrument: de panfluit. Een aantal opnames vind je terug op het Youtube-kanaal van Talentenloods. Kijk op de website en Facebookpagina van Talentenloods.nl voor meer informatie. Het Open Podium wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Leidschendam-Voorburg.

(Screenshot Rosalie Houwert, Dans aan de Vliet)

Talentenloods digitaal
Algemene correspondentie Midvliet
 Postbus 1042
 2260 BA Leidschendam

 Studioadres
 Damlaan 35a
 2265 AL Leidschendam

 

Telefoon Studio:  070-3202266
 Redactie:               Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 E-mail Midvliet:     Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 Website:                www.midvliet.nl
 
 
 Radio
 Ether 107.2 en 107.9 FM
 Analoog via Ziggo: 92.9 FM
 Digitaal via Ziggo:916
 Of via de livestream

 Televisie
 Digitaal via Ziggo: kanaal 41
 Of via de livestream  

 

 

 Adverteren   
 Vacatures