Login

Home

Nieuws

Radio

Televisie

Nieuws uit leidschendam-Voorburg
Logo LVB&W van Leidschendam-Voorburg zijn van plan een omgevingsvergunning te verlenen voor de bouw van een vrijstaande woning met berging aan Park Vronesteyn 24 in Voorburg. Ingevolge de Wet geluidhinder is akoestisch onderzoek uitgevoerd.

Uit het onderzoek blijkt dat de voorkeursgrenswaarde op de gevel van de woning wordt overschreden vanwege het verkeer op de Vlietweg en dat er geen doelmatige geluidbeperkende maatregelen mogelijk zijn waarmee de geluidsbelasting kan worden gereduceerd. Het vaststellen van hogere grenswaarde is dan ook noodzakelijk.

Ter inzage
Het ontwerpbesluit omgevingsvergunning en de ontwerpverklaring van geen bedenkingen (afgegeven door de raad op 7 juli 2020) en het ontwerpbesluit hogere grenswaarden Wet geluidhinder met alle daarbij behorende stukken liggen vanaf donderdag 30 juli 2020 t/m 9 september 2020 digitaal ter inzage bij het Servicecentrum (Koningin Wilhelminalaan 2, Leidschendam). Daarnaast zijn de stukken in te zien op www.overheid.nl/overuwbuurt en www.ruimtelijkeplannen.nl (NL.IMRO.1916.ParkVronesteyn24-ON01).
Algemene correspondentie Midvliet
 Postbus 1042
 2260 BA Leidschendam

 Studioadres
 Damlaan 35a
 2265 AL Leidschendam

 

Telefoon Studio:  070-3202266
 Redactie:               Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 E-mail Midvliet:     Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 Website:                www.midvliet.nl
 
 
 Radio
 Ether 107.2 en 107.9 FM
 Analoog via Ziggo: 92.9 FM
 Digitaal via Ziggo:916
 Of via de livestream

 Televisie
 Digitaal via Ziggo: kanaal 41
 Of via de livestream  

 

 

 Adverteren   
 Vacatures