Login

Home

Nieuws

Radio

Televisie

Nieuws uit leidschendam-Voorburg
Burendag foto LVZaterdag 26 september is het weer Burendag. Heeft u een leuk idee voor deze dag? In Leidschendam-Voorburg kunt u een financiële bijdrage aanvragen bij Vlietwensen. Bijvoorbeeld voor het organiseren van een straatfeest, straatopschoondag, sport- en spelactiviteiten, de aanleg van geveltuintjes, of het beschilderen van vogelhuisjes voor een nog diervriendelijkere buurt.

Burendag is een landelijk initiatief van Douwe Egberts en het Oranje Fonds. Zij ondersteunen deze dag, omdat buurten leuker, socialer en veiliger worden als buren elkaar ontmoeten, elkaar helpen en zich samen inzetten voor hun omgeving. Het is dit jaar de 15e keer dat Burendag wordt georganiseerd.

Dit jaar wel iets anders dan anders, activiteiten moeten voldoen aan de geldende voorschriften. Zo geldt er een maximaal aantal deelnemers per activiteit en roepen Douwe Egberts en het Oranje Fonds op om Burendag dit jaar voor de deur, in de buitenlucht te vieren. Maar ook op anderhalve meter afstand zijn er genoeg leuke en veilige activiteiten om samen met buren te ondernemen. Kijk voor inspiratie en tips voor het organiseren ook eens op www.burendag.nl.

Vlietwensen kan uw Burendag ondersteunen met een financiële bijdrage voor één of meer activiteiten. Dit kan via het aanvraagformulier op www.vlietwensen.nl.

(foto: gemeente Leidschendam-Voorburg)

Burendag foto LV
Algemene correspondentie Midvliet
 Postbus 1042
 2260 BA Leidschendam

 Studioadres
 Damlaan 35a
 2265 AL Leidschendam

 

Telefoon Studio:  070-3202266
 Redactie:               Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 E-mail Midvliet:     Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 Website:                www.midvliet.nl
 
 
 Radio
 Ether 107.2 en 107.9 FM
 Analoog via Ziggo: 92.9 FM
 Digitaal via Ziggo:916
 Of via de livestream

 Televisie
 Digitaal via Ziggo: kanaal 41
 Of via de livestream  

 

 

 Adverteren   
 Vacatures