Login

Home

Nieuws

Radio

Televisie

Nieuws uit leidschendam-Voorburg
BuurtpreventieWilt u zich inzetten voor een prettige en veilige woonomgeving? De gemeente Leidschendam-Voorburg is op zoek naar enthousiaste nieuwe leden voor de buurtpreventieteams. In de gemeente Leidschendam-Voorburg zijn dertien vrijwillige buurtpreventieteams actief. Zij zijn de oren en ogen van hun buurt en zijn alert op criminaliteit, overlast en ander ongewenst gedrag.

De teamleden houden contact met de buurtbewoners om hen te informeren en zijn aanspreekpunt voor hun vragen. Zorgen op het gebied van veiligheid worden doorgegeven aan de gemeente en politie, die hier vervolgens mee aan de slag gaan.

De buurtpreventieteams bepalen zelf wanneer en hoe vaak zij door hun buurt lopen. Gemiddeld loopt een teamlid twee keer per maand mee. De gemeente biedt trainingen en materialen, waardoor de teams herkenbaar zijn voor de buurt en hun werk goed kunnen doen.

Aanmelden of meer weten?
De gemeente is op zoek naar enthousiaste nieuwe teamleden uit alle wijken, maar in het bijzonder voor de wijken Prinsenhof, Amstelwijk en Heuvelwijk. Bent u 18 jaar of ouder en heeft u interesse om een van de team te versterken? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Buurtpreventie
Algemene correspondentie Midvliet
 Postbus 1042
 2260 BA Leidschendam

 Studioadres
 Damlaan 35a
 2265 AL Leidschendam

 

Telefoon Studio:  070-3202266
 Redactie:               Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 E-mail Midvliet:     Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 Website:                www.midvliet.nl
 
 
 Radio
 Ether 107.2 en 107.9 FM
 Analoog via Ziggo: 92.9 FM
 Digitaal via Ziggo:916
 Of via de livestream

 Televisie
 Digitaal via Ziggo: kanaal 41
 Of via de livestream  

 

 

 Adverteren   
 Vacatures