Login

Home

Nieuws

Radio

Televisie

Nieuws uit leidschendam-Voorburg
Robrt van BeckhovenMeester Patissier en Meester Boulanger Robèrt van Beckhoven, bekend van onder meer ‘Heel Holland Bakt’, opent in het eerste kwartaal van 2021 een boulangerie en patisserie met cursusruimte in Westfield Mall of the Netherlands in Leidschendam. Hiermee voegt Unibail-Rodamco-Westfield een nieuwe experience store toe aan het complex.

De bakkerij zal onderdeel uit gaan maken van FRESH, een onderdeel van Mall of the Netherlands met uitsluitend restaurants en winkels met versproducten. Bezoekers kunnen straks in een cursusruimte van 800m2 zelf zien en beleven hoe ambachtelijke bakkersproducten worden gemaakt. De bouw van het unieke concept start in oktober 2020, om in het eerste kwartaal van  2021 haar deuren te openen.

Robèrt van Beckhoven: “We hebben heel veel zin om met de realisatie van onze boulangerie en patisserie te starten. Wij denken dat het concept van zien, ruiken, proeven en het bieden van de hoogste kwaliteit heel goed past bij Westfield Mall of the Netherlands en FRESH in het bijzonder. Dit is een plek waar wij mensen echt kunnen vertellen en laten zien wat wij doen. Ondanks de COVID-19 pandemie geloven wij nog steeds heel sterk in het project. Sterker nog: de pandemie laat ons juist zien hoe belangrijk het is om mooie momenten met elkaar te beleven. Samen bakken, ervaren, genieten en kennismaken met ambachtelijke producten. Ik ben ervan overtuigd dat dat nooit verdwijnt.”

‘bij Robèrt’ geven Robèrt en zijn team bezoekers een ‘allround’ beleving van het bakkersvak met een focus op brood, patisserie en chocolade. Bezoekers kunnen het team live aan het werk zien, maar ook deelnemen aan diverse proeverijen en cursussen. Uiteraard kunnen alle huisgemaakte producten ook worden gekocht om er thuis van te genieten. In het gehele concept staat duurzaamheid en het gebruik van de allerbeste, eerlijke ingrediënten centraal.

“We wisten al enige tijd dat ‘bij Robèrt’ zich in Westfield Mall of the Netherlands zou vestigen, maar door een aantal noodzakelijke constructieve aanpassingen in het pand en daarna de uitbraak van de COVID-19 pandemie, heeft de start van de bouw langer op zich laten wachten. We zijn heel blij dat de voorbereidingen voor de bouw inmiddels zijn gestart en kijken uit naar de opening in Q1 2021. Het concept is een perfecte aanvulling op Westfield Mall of the Netherlands, waarin beleving centraal staat. Daar hebben we hier ook goed over nagedacht. Zo krijgt de winkel een glazen wand, waardoor bezoekers letterlijk bij Robèrt en zijn team in de keuken kunnen kijken. We verwachten mensen hier echt een verrassende ervaring mee te bieden”, aldus Teun Koek, Project Director van Unibail-Rodamco-Westfield.

Over Westfield Mall of Netherlands
Unibail-Rodamco-Westfield investeert meer dan €600 miljoen om het verouderde winkelcentrum Leidsenhage om te toveren tot een internationaal icoon voor retail. Met een vloeroppervlakte van 117.000 m2 zal Westfield Mall of the Netherlands flagshipstores van toonaangevende merken, winkels van lokale ondernemers en een variatie aan hippe cafés en restaurants aanbieden. Het centrum zal ook plaats bieden aan een bioscoop met 10 zalen, food market FRESH! en een speciaal boetiekgedeelte. De opening staat gepland in het eerste deel van 2021. Het hypermoderne en volledig overdekte gebouw is een bijzondere combinatie van staal, glas en duurzame technologie ontworpen door MVSA Architects in samenwerking met de gemeente Leidschendam-Voorburg. Volg de renovatie van Leidsenhage op: leidsenhagevernieuwt.nl en mallofthenetherlands.com.

Robrt van Beckhoven
Algemene correspondentie Midvliet
 Postbus 1042
 2260 BA Leidschendam

 Studioadres
 Damlaan 35a
 2265 AL Leidschendam

 

Telefoon Studio:  070-3202266
 Redactie:               Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 E-mail Midvliet:     Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 Website:                www.midvliet.nl
 
 
 Radio
 Ether 107.2 en 107.9 FM
 Analoog via Ziggo: 92.9 FM
 Digitaal via Ziggo:916
 Of via de livestream

 Televisie
 Digitaal via Ziggo: kanaal 41
 Of via de livestream  

 

 

 Adverteren   
 Vacatures