Kidsclub De Groene LoperDe zomervakantie is alweer in volle gang! Naast een periode van lekker bijkomen voor de kinderen is het natuurlijk ook een tijd om leuke dingen te doen. Omdat er dit jaar veel kinderen niet op vakantie kunnen, is het toch leuk wat voor de kinderen te doen aldus vrijwilligster Jolanda. Een vaste groep Woej vrijwilligers verzorgen het hele jaar door activiteiten op de woensdagmiddag.

Zij kwamen met het initiatief dit door te zetten tijdens de zomervakantie. Dankzij de financiering door Vlietwensen en het faciliteren door Woej is dit mogelijk gemaakt.

Het is leuk om ook tijdens de zomervakantie kinderen een leuke tijd te bezorgen. En daar weten ze alles van bij Kidsclub de Groene Loper in Voorburg. Jolanda organiseerde samen met haar teamleden een gevarieerd programma waar de kinderen zich vooraf voor konden aanmelden. En dat er behoefte aan was, bleek wel want binnen mum van tijd zat het vol. Ruim 30 kinderen doen er mee! Er wordt geknutseld, bingo gespeeld en er zijn zelfs uitstapjes. De kinderen die meedoen hoeven zich op de woensdag in ieder geval niet te vervelen!

Na de zomervakantie gaat de Kidsclub de Groene Loper door met activiteiten op de woensdagmiddag. Uw kind is dan van harte welkom om mee te doen! Meer info over de Kidsclub de Groene Loper staat op de Facebookpagina Kidsclub de Groene Loper.