Shirley en Jason hoesWat doe je als muzikant in coronatijd? Stil zitten en wachten op een optreden die er door de maatregelen wellicht niet komt? Toch af en toe een optreden. Soms speciaal voor de ouderen en de zorg, waar je heel veel mooie en lieve reacties ontvangt. Soms een tuin/straatfeest met gepaste afstand maar met heel veel sfeer.

Het is niet makkelijk in deze tijd. Dus moet je creatief worden en juist dat doen wat nodig is om de volgende stap te zetten in de muziekindustrie.

En dit heeft het zangduo Shirley Taylor & Jason Gilbert uit Voorburg gedaan. Ze hebben de tijd genomen om aan de slag te gaan met het schrijven van eigen repertoire. Juist nu kwam er heel veel inspiratie naar boven en was het schrijven van hun eerste single samen snel een feit.

De single 'Ja, Jij' is een pakkend nummer met een fijn zomerse melodie waarin zij beschrijven hoe hun allereerste ontmoeting was, hoe het begin van hun relatie ontstond. Zo’n eerste gevoel waarbij je weet dat alles goed zit. Het begin van iets moois, Het begin van iets oneindigs!

Het zangduo is zeer bekend in Zuid Holland en Gelderland en hoopt met het uitbrengen van eigen repertoire ook landelijke bekendheid te krijgen.
Hun passie voor muziek en het vermaken van publiek is wat hun drijft om mooie nummers te maken voor iedereen.

De single 'Ja, Jij' is te Downloaden/Beluisteren via Spotify, iTunes, Apple Music, Deezer en natuurlijk op alle andere muziekplatforms.

Shirley en Jason hoes