WortelenZoals elk jaar aan het eind van de zomervakantie is er ook dit jaar een inzamelingsactie voor de Voedselbank van Stichting Buren Leidschendam-Voorburg. Deze vindt plaats op zaterdag op 29 augustus. Dit is te lezen in Het Krantje. Zeker in deze tijd van corona hebben veel mensen moeite om rond te komen. De Voedselbank is juist nu misschien nog wel extra hard nodig voor de ondersteuning van de meest behoeftigen in de gemeente.

Het is een ongewoon jaar. Mensen zijn, terecht, voorzichtig in het contact met anderen. Stichting Buren gaat het dit jaar dan ook anders doen. U ziet de Voedselbank wel in de supermarkten voor de inzamelactie, maar dit jaar uit voorzichtigheid niet bij de ingang om u een briefje te overhandigen met de vraag om een extra boodschap voor de Voedselbank te doen.

In plaats daarvan vindt u de briefjes in een houder bij de ingang. Er staat op wat er al eerder op stond en welkom zijn met name houdbare producten, ontbijtproducten, groenten en fruit uit blik, meel- en graanproducten etc. In de supermarkt of daar vlakbij buiten treft u de Voedselbank aan achter een inleverbalie. Op veilige, gepaste afstand worden uw extra boodschappen graag in ontvangst genomen.

Steunt u de Voedselbank ook deze keer? U treft inleverbalies aan in de AH op het Julianaplein, en in de AH en de Jumbo in the Mall of the Netherlands (Leidsenhage).

(bron: Het Krantje)