BoekenOp zaterdag 26 september opent Paagman een spiksplinternieuwe winkel in winkelcentrum Leidsenhage (toekomstige Westfield Mall of the Netherlands). Voor het eerst in ruim 15 jaar wordt in Nederland een geheel nieuwe boekwinkel van deze omvang gerealiseerd.

Aansluitende ambities
Fabian Paagman, algemeen directeur van Paagman: “Wij voelden ons vanaf het eerste begin al aangesproken door de ambities van Westfield Mall of The Netherlands. Deze sluiten aan op datgene waar wij als boekhandel voor staan: innovatief en hoogwaardig, maar tevens toegankelijk en zeer aantrekkelijk. We willen als boekhandel blijven vernieuwen, inspireren en verleiden. We zijn er om de boeken en literatuur te vinden die je zoekt, maar vooral ook om datgene te bieden waar je níet direct naar op zoek bent, maar wel wilt lezen, wilt weten, wilt beleven en wilt hebben. Dat sluit zonder meer aan bij Westfield Mall of the Netherlands in het ambitieuze winkelconcept dat ze realiseert aan de rand van Den Haag.”

Over Paagman
Paagman is sinds 1951 gevestigd in het Haagse Statenkwartier en groeide in de afgelopen 68 jaar uit tot dé toonaangevende Haagse boekhandel met tevens verkoop van kantoorartikelen, cd’s & lp’s en horeca. Paagman heeft twee winkels in Den Haag en één winkel in Delft; tevens verkoopt Paagman online via paagman.nl. Bij Paagman zijn ca. 110 mensen werkzaam.

Over Westfield Mall of the Netherlands
Winkelcentrum Leidsenhage wordt omgetoverd tot een internationaal retail icoon en gaat in 2020 verder als Westfield Mall of the Netherlands. Met een vloeroppervlakte van 117.000m2, met 280 winkels en 45 eetgelegenheden, zal Westfield Mall of the Netherlands binnenkort flagshipstores van toonaangevende merken, winkels van lokale ondernemers en een variatie aan hippe café en restaurants aanbieden. Het centrum zal ook plaats bieden aan een bioscoop met 10 zalen, foodmarket Fresh! en een speciaal boetiekgedeelte. Unibail-Rodamco-Westfield investeert meer dan 590 miljoen euro in de realisatie van de plannen.

Paagman logo