Login

Home

Nieuws

Radio

Televisie

Nieuws uit Leidschendam-Voorburg
RKAVV aanvoerder Robin SteffensNa de teleurstellende seizoenstart reist de ploeg van Maurizio Ceccucci komende zondag richting Emmen om zich te revancheren.

VV Emmen speelde de eerste twee wedstrijden gelijk tegen SJC en Alphense Boys en dat geeft aan dat RKAVV op het echte gras van Emmen haar borst nat kan maken. Trainer van de ploeg is Bjorn Zwikker, vorig jaar nog de aanvoerder van Hoogeveen.

Vorig seizoen won RKAVV thuis spectaculair met 8-5 maar de uitwedstrijd was een bijzonder lastige. Een pluspunt van de eerste wedstrijd was de rentree van aanvoerder Robin Steffens. Hij speelde na zes maanden weer eens een wedstrijd en dat was door omstandigheid direct voor de competitie.

Ook Yannis Bouras, de tussentijds aansloot van Leonidas, is er zondag bij. Hij was gedwongen in quarantaine, maar er was gelukkig niets aan de hand. Hopelijk beseft de ploeg wat er nodig is om in Emmen de punten te kunnen pakken.

Maurizio Ceccucci over de wedstrijd tegen Emmen:
De wedstrijd tegen Velsen heeft me nog een paar dagen achtervolgd. De knop is nu om en we moeten ons gaan voorbereiden op een lastige uitwedstrijd. Emmen scoorde er vorig jaar lustig op los, al kregen ze er ook veel tegen. Ik verwacht een fysieke strijd, maar ook een op revanche belust RKAVV!
Programma
Onder 23 speelt komende zaterdag om 17.00 uur thuis tegen OJC uit Rosmalen. De eerste 2 gelijke spelen hebben aangetoond dat de mannen van Patrick dit niveau aankunnen. Doel voor zaterdag is de 3 punten in Leidschendam te houden! Volgende week vervolgt RKAVV 1 met een thuiswedstrijd tegen Alcides.

Foto: RKAVV-aanvoerder Robin Steffens (Hans van der Valk / RKAVV)
Algemene correspondentie Midvliet
 Postbus 1042
 2260 BA Leidschendam

 Studioadres
 Damlaan 35a
 2265 AL Leidschendam

 

Telefoon Studio:  070-3202266
 Redactie:               Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 E-mail Midvliet:     Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 Website:                www.midvliet.nl
 
 
 Radio
 Ether 107.2 en 107.9 FM
 Analoog via Ziggo: 92.9 FM
 Digitaal via Ziggo:916
 Of via de livestream

 Televisie
 Digitaal via Ziggo: kanaal 41
 Of via de livestream  

 

 

 Adverteren   
 Vacatures