Het was heel spijtig dat de Vlietdagen vanwege de coronacrisis niet gevierd werden, zoals dit jaarlijkse festijn dit verdient.

De samenwerkende watersport Leidschendam-Voorburg ondersteunde het signaal wat vrijdagavond door het kabinet is afgegeven en had daarom ook besloten om de Meet de Fleet af te gelasten. Het weerhield Midvliet niet om het water op te gaan. Natuurlijk allemaal volgens de coronaregels verzorgde Midvliet een live radio-uitzending vanaf de kades aan de Vliet en vanaf de rondvaartboot 'Hadrianus'.

Jammer genoeg kon de ploeg niet veel gasten meenemen. Maar zij gingen naar onze gasten toe. Op de aanlegplaatsen bij Hofwijck, de Kerkbrug en bij de sluisjes in Leidschendam sprak de radio- en tv-ploeg van Midvliet met verschillende Leidschendammers en Voorburgers. Het was een gezellige zaterdag met veel aansprekende gasten. Live op Midvliet FM en vanaf zondag is er ook een compilatie te zien van de zaterdag van de Vlietdagen op Midvliet televisie (Ziggo kanaal 41 of via midvliet.nl).

2020 09 19 Midvliet bootje
2020 09 19 Midvliet Vlietdagen