De welzijns- en creatieve ondernemers aan de Vlietweg 15 in Leidschendam houden aanstaande zaterdagmiddag open huis met gratis sessies en workshops.

Open HuisBezoekers kunnen kennismaken met wat 'Sector V' zoal te bieden heeft via (holistische) wellnessbehandelingen, coachingsessies en creatieve workshops. De ondernemers zijn actief op heel diverse gebieden. Zo kan men die middag komen kijken bij een kindertheater, fotograaf, creatief atelier, loopbaancoaches, masseuses, voetreflextherapeuten etc. 

Maar liefst veertig ondernemers op het gebied van gezondheid, persoonlijke ontwikkeling en creativiteit openen die dag de deuren van hun praktijk of werkruimte. Iedereen is van harte welkom voor een gratis workshop, korte behandeling of een praatje. In het koffiecafé kunt u genieten van een hapje en een drankje.

Verbinding met de buurt

Initiatiefneemster Angelique Pardoen van Praktijk Zonnevlecht vertelt:

Iedereen kent het pand aan de Vlietweg, maar welke mooie activiteiten achter de deuren plaatsvinden is helaas van buiten niet zichtbaar. In mijn werk als massagetherapeut staat de verbinding met de cliënt centraal, in het gebouw zoeken de huurders onderling verbinding met elkaar, en met dit open huis wil ik naast zichtbaarheid ook de verbinding met de inwoners van Leidschendam-Voorburg versterken.
De diversiteit van de ondernemers geeft een goed beeld van het ruime aanbod wat ‘Sector V’ te bieden heeft. Naast de opengestelde ruimtes, activiteiten en workshops, staat er voor iedereen een hapje en een drankje klaar in het gezellige koffiecafé. Kom langs en laat je verrassen!

Wethouder Astrid van Eekelen is enthousiast over het initiatief van de ondernemers.

Ik ben trots op de kleine ondernemers die zorgen voor een heel divers aanbod in onze gemeente. Met het open huis laten ze zien welke mooie diensten en activiteiten we in Leidschendam-Voorburg in huis hebben. Door hun deuren te openen vergroten ze hun bekendheid wat zorgt voor verbinding met inwoners van onze gemeente.

Programma
Om de open dag veilig te laten verlopen zijn corona-maatregelen getroffen. Zo is er een looproute en worden de bezoekers bij binnenkomst gevraagd zich te registreren en de handen te desinfecteren. Meer informatie over het programma vind je op facebook en via www.sectorV.nl.

Het Open Huis van Sector V vindt zaterdag 26 september tussen 12.30 en 15.00 uur plaats aan de Vlietweg 15 in Leidschendam.

Screenshot221
Screenshot220

 kaartje Vlietweg 15
Kaartje: Google Maps