eefjedevisserEefje de Visser heeft de Gouden Notekraker gewonnen. De Notekrakers zijn prijzen van uitvoerende artiesten die daarmee hun waardering uitspreken voor collega-musici.

De prijzen werden uitgereikt tijdens een bijzondere ‘coronaproof’ uitreiking in Paradiso in Amsterdam.

In 2009 won Eefje de Visser de Grote Prijs van Nederland, dit jaar is ze dé sensatie van Eurosonic-Noorderslag. Volgens media als 3FM en dus ook, zo blijkt, haar vakgenoten is Eefje de Visser dé act die je dit jaar live moest gaan zien. Donkere drums, dromerige synths en een catchy, zwoele sound die ook internationaal opgepikt wordt. Op haar nieuwe album ‘Bitterzoet’ geeft Eefje de Visser haar elektronische en melodieuze sound nog meer de ruimte en creëerde ze een compleet nieuwe liveshow.

Eerdere winnaars van de Gouden Notekraker zijn onder meer MY BABY, Magda Mendes, De Staat, Douwe Bob, Dotan, BLØF, Racoon, Ilse DeLange, Golden Earring, Caro Emerald en Herman van Veen.

De jury zegt over Eefje:
Al meerdere jaren een vaste, inspirerende waarde binnen de Nederlandse muziekindustrie en op de Nederlandse podia. In 2009 won Eefje de Visser de Grote Prijs van Nederland, dit jaar is ze dé sensatie van Eurosonic-Noorderslag. Volgens media als 3FM en dus ook, zo blijkt, haar vakgenoten is Eefje de Visser dé act die je dit jaar live moest gaan zien… Donkere drums, dromerige synths en een catchy, zwoele sound die ook internationaal opgepikt wordt. Op haar nieuwe album ‘Bitterzoet’ geeft Eefje de Visser haar elektronische en melodieuze sound nog meer de ruimte en creëerde ze een compleet nieuwe live show.