Burendag Bovenveen 2020 1Burendag werd dit jaar vanwege corona iets soberder gevierd dan voorgaande jaren in Leidschendam-Voorburg.

Ondanks het gegeven dat mensen afstand moest bewaren, werd het afgelopen zaterdag toch nog gezellig. Zo ook in de wijk Bovenveen.

In de tuin van de Koningkerk aan de Bruijnings Ingenhoeslaan in Voorburg stond een bandje achter het het hek. Bezoekers konden een gratis pannenkoek eten. Er waren talfetjes en banken neergezet, waar men op 1½ meter afstand kon zitten. Kleine kinderen en sommige ouders dansten op de gezellige muziek.
 
Bij Middin Trefpunt, iets verderop op de Bruijnings Ingenhoeslaan kon men eveneens buiten aan een tafeltje zitten, ook daar werden buren uitgenodigd om even kennis te maken.

In de Spinozastraat stonden vrijwilligers van de Vitality Club Voorburg op een vrolijke manier mensen te promoten om op een laagdrempelige manier bij elkaar te komen om te bewegen/sporten. Op iedere maandag en woensdag is men van 10.00 uur tot 11.00 uur welkom bij de Groene Loper aan de Van Royenstraat 2 te Voorburg. Ga voor meer informatie naar www.vitality-club.nl of stuur ee  email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Foto's: Ap de Heus

Burendag Bovenveen 2020 2

Burendag Bovenveen 2020 3