Het AstronautjeDe voorstellingen in het Veur Theater op de Damlaan in Leidschendam gaan met maximaal 30 personen gewoon door.

“Het is er in het theater niet minder gezellig op geworden, misschien zelfs nog wel intiemer dan voorheen”, vindt Van Schijndel. “Gezellig én veilig. We houden ons strikt aan de voorwaarden van de RIVM en ons ventilatiesysteem voert constant schone buitenlucht aan en recirculeert niet.”
Om toch zoveel mogelijk mensen de gelegenheid te bieden om de artiest(en) te zien vindt dezelfde voorstelling doorgaans tweemaal op een avond plaats.

Na de tweede voorstelling is een nazit helaas niet mogelijk aangezien de horeca vanaf 22:00 uur gesloten is.
Er komen weer een aantal hele leuke voorstellingen aan, zoals de oudejaarsconference van Sjaak Bral. Deze staat dit jaar, hoe kan het anders, in het teken van de Coronacrisis. “Een onwerkelijke tijd”, in de woorden van Sjaak. De meester van het actuele cabaret blikt al sinds 1997 ieder jaar terug op het afgelopen jaar, zo ook in dit Corona-jaar.
Vaarwel 2020 van Sjaak Bral is donderdag 15 en vrijdag 16 oktober om 19:00 en 21:00 uur te zien in Het Veur Theater. Kaarten a €18,00 zijn te bestellen via www.hetveurtheater.nl.

Hoe word je een goede astronaut? Moet je hoog durven klimmen? Weten waar de planeten staan? André het astronautje neemt je mee naar een bijzondere plek en verklapt daar een geheim…
Het Astronautje (4+) van Klein Amsterdam Producties is zondag 18 oktober om 11:00 en 13:30 uur te zien in Het Veur Theater. Kaarten a €10,50 zijn te bestellen via www.hetveurtheater.nl.

Je kent Lisa Loeb als die blonde van het cabaretduo Matroesjka. En nu komt Lisa met haar eerste solovoorstelling Extase.
Extase is een hypermuzikaal cabaretspektakel over de moed om je angsten te overwinnen. Gewapend met twee muzikanten remixt Lisa Loeb stand-up comedy met persoonlijke verhalen, loebzuivere zang en diepzinnige levensinzichten
Extase van Lisa Loeb is zaterdag 31 oktober om 19:00 en 21:00 uur te zien in Het Veur Theater. Kaarten a €16,50 zijn te bestellen via www.hetveurtheater.nl.

Het Astronautje