LEGO StoreIn winkelcentrum Leidsenhage komt een officiële legowinkel. De nieuwe LEGO Store in Leidschendam wordt ruim 310 m2 en zal alles wat met Lego te maken heeft gaan verkopen.
Het Deense speelgoedbedrijf maakte deze week bekend een vestiging te openen in het toekomstige Mall of the Netherlands.
De nieuwe LEGO Store zal niet alleen een rijke selectie van de nieuwste LEGO sets aanbieden, maar ook een diversiteit aan spannende speelervaringen, activiteiten en evenementen die je alleen in LEGO winkels tegenkomt.

De toekomstige LEGO Store Manager van LEGO Store Leidschendam zegt tegen Bricktastic: ‘We kunnen niet wachten om meer speelervaringen, plezier en bouwsels naar Leidschendam te brengen. De nieuwe winkel komt stampvol met spannende en omvangrijke LEGO bouwsels, speelruimtes en activiteiten te staan. Je kunt zelfs je eigen minifiguur bouwen en mee naar huis nemen, wat uniek is voor LEGO Stores.’

De vestiging in Leidschendam is de derde vestiging van LEGO in Nederland. Recent zijn er winkels geopend in Utrecht en Amsterdam.
De deuren van de legowinkel zullen naar verwachting komend voorjaar opengaan, wanneer de werkzaamheden aan The Mall of The Netherlands volledig zijn afgerond.

LEGO Store
Foto: LEGO®