RKAVVNa de zeer late en onterechte nederlaag tegen RKZVC krijgt voetbalbereniging RKAVV uit Leidschendam zondag één van de koplopers op bezoek.

De Zouaven uit Grootebroek is een oude bekende en weer teruggekeerd in de hoofdklasse. RKAVV is op zoek naar ritme en nu spelen ze (hopelijk) eindelijk voor de tweede keer achter elkaar voor de competitie. RKAVV zal zich, hoe dan ook, moeten gaan oprichten om van die zeer vertekende laatste plek af te komen. Het is tot nu toe een heel vreemde competitie, waarin RKAVV het grootse deel van de tijd naar de rest heeft moeten kijken. De groep van Maurizio Ceccucci is zeker niet compleet door blessures en schorsingen, maar ze moeten het doen met de mannen die ze tot hun beschikking hebben. 

Maurizio Ceccucci over de Zouaven : We weten niet meer over onze tegenstander dan dat ze bovenaan staan. We gaan er dan ook vanuit dat ze naar Leidschendam komen om het spel te maken zoals een koploper behoort te doen! Zonde dat de wedstrijden zonder publiek zijn, maar daar kunnen we op dit moment even niks mee. We gaan uiteraard voor de overwinning maar het zal een lastige middag worden!