CDA gevulde koekSamen de schouders eronder om de eenzaamheid te bestrijden. Onder dat motto deelde het lokale CDA ruim 400 gevulde koeken uit binnen onze lokale gemeenschap. De bedoeling: drink gezellig een kop koffie met familie, kennissen of buren. Het CDA Leidschendam-Voorburg heeft deze week daarom deze kleine attentie rondgebracht bij haar leden.

In deze week tegen de eenzaamheid leek dat de afdeling van het CDA een goed idee om, in deze coronatijd, haar eigen leden een hart onder de riem te steken.

“Ik kom niet zoveel meer buiten en zeker niet in deze voor iedereen lastige tijden”, zei het 98 jarige CDA lid A.G. uit Voorburg toen hij corona-proof open deed. Hij kon de geste erg waarderen. “Jullie doen goed werk. Ik volg het nog wel in de krant en op de radio en televisie maar naar bijeenkomsten kan ik niet meer, ga zo door.”

Het CDA Leidschendam-Voorburg staat voor een sterke samenleving waar mensen een hechte gemeenschap kunnen vormen. Uiteindelijk gaat het om wonen, leven, samenleven naar elkaar omkijken en voor elkaar omkijken in Stompwijk, Voorburg en Leidschendam.