Matthijs uit Voorburg ontvangt een cheque van 12.500 euro van Postcode Loterij ambassadeur GastonZeven bewoners van de Koninginnelaan in Voorburg zijn maandag verrast door Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld. In de septembertrekking is de PostcodeStraatprijs op hun postcode gevallen. Prijzen varieerden van 12.500 tot 50.000 euro, afhankelijk van met hoeveel loten men meespeelde. Onder de winnaars van deze Straatprijs is tevens een auto verloot.

Wat ze met het geld gaan doen
Matthijs reageert enthousiast als hij een cheque van 12.500 in ontvangst mag nemen: “Ik ga mijn dochters blij maken! Verder wil ik geld doneren aan het Rode Kruis voor voedselhulp in Nederland.” Jan en Coby winnen 50.000 euro en weten wel raad met hun prijs: “We willen graag na deze corona-tijd met het hele gezin een weekend weg om het samen te vieren!”

Karin en Philip winnen 37.500 euro én een gloednieuwe auto: “We zaten toevallig dit weekend te bedenken wat we met een geldprijs zouden doen. Nu is het ook écht gebeurd! Eén van onze twee dochters wil heel graag naar een vriendin in Australië. Als het weer kan, ga ik samen met mijn dochter die kant op aangezien Karin niet durft te vliegen”, aldus winnaar Philip.

PostcodeStraatprijs
Wekelijks verrast de Postcode Loterij winnaars met de PostcodeStraatprijs. De meeste winnaars ontvangen 25.000 euro per lot, omdat zij met de StraatprijsVerdubbelaar meespelen. Anders is het winnende bedrag 12.500 euro per lot. Op deze pagina ziet u hoe de verdeling van de PostcodeStraatprijs werkt.

Uitreiking te zien op tv
De uitzending van de uitreiking op de Koninginnelaan is op 8 november te zien in ‘Eén tegen 50’ bij RTL 4. Het programma start om 20.00 uur.

Karin en Philip uit Voorburg winnen 37.500 euro bij Postcode Loterij