Mall of the NetherlandsVlietnieuws meldt dat de geplande boulevard tussen de Mall of the Netherlands, het Fletcherhotel, de Zijdepapier vijver en het Groot Zijdepark er niet komt. 

De eigenaar van het Fletcherhotel wil er niet aan meewerken. Dat heeft wethouder Nadine Stemerdink laten weten in antwoorden op vragen van VVD-gemeenteraadslid Bart Eleveld. Voor de boulevard had de zijvleugel van het Fletcherhotel aan Weigelia in elk geval deels moeten verdwijnen.

Bij het voormalige V&D-gebouw dat nu onderdeel is van de Mall komt ook geen plein. In plaats daarvan komen er parkeerplaatsen om de parkeerdruk voor de omgeving te verlichten. Het parkeerterrein aan de Heuvelweg kan in november voor 60 procent in gebruik worden genomen. De rest volgt begin 2021. De parkeergarage onder de Mall gaat daar op 21 maart open, tegelijk met de Grand Opening.

Stemerdink bevestigt een eerder bericht van Vlietnieuws dat de geplande fietspaden langs Weigelia en de Mall-zijde van de Banninglaan er niet komen wegens ruimtegebrek en redenen van verkeersveiligheid. Aan de kant van de Mall bij het ziekenhuis komt wel een beveiligde fietsenstalling. De werkzaamheden voor de aanleg ervan zijn al begonnen.

(bron: Vlietnieuws.nl)

Contactgegevens Midvliet

Algemene correspondentie
Postbus 1042
2260 BA  Leidschendam

Studioadres & Bezoekadres
Damlaan 35a
2265 AL Leidschendam

Telefoon studio: 070-3202266
Redactie: redactie@midvliet.nl
E-mail: info@midvliet.nl

 

Radio & Televisie

Radio
Ether: 107.2 Mhz, 107.9 Mhz
DAB+: kanaal 11B (DAB lokaal 45)
Ziggo analoog: 92.9 Mhz
Ziggo digitaal: 916
Of via de livestream

Televisie
Ziggo: kanaal 41
Of via de livestream