Sociaal Service PuntAls u nauw contact heeft gehad met iemand die Corona heeft, of u bent in een risicogebied geweest, kunt u zelf ook ziek worden.

U kunt al besmettelijk zijn als u zelf nog geen klachten heeft. Om te voorkomen dat u de ziekte verder verspreidt, moet u thuis blijven en β€˜in quarantaine’ gaan. Meer informatie over thuisquarantaine vindt u op www.rijkoverheid.nl/quarantaine

Het is lastig om tien dagen binnen te moeten blijven, maar u staat er niet alleen voor. Heeft u vragen, zorgen, of zit u met een praktisch probleem, neem dan contact op met het Sociaal Servicepunt. De medewerkers van het Sociaal Servicepunt denken met u mee over een oplossing die past bij uw situatie. Ook als u alleen maar even met iemand wil praten, kunt u bij het Sociaal Servicepunt terecht.

Het Sociaal Servicepunt is elke werkdag telefonisch bereikbaar, van 9:00 uur tot 17:00 uur, op telefoonnummer 070 – 2057000. Of stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Wacht niet te lang!