Omroep Midvliet zendt zondag 1 november de Slotbijeenkomst van het Open Podium Talentenloods in Leidschendam-Voorburg live uit via televisie en internet.


De talentenshow vindt in twee groepen plaats. Van 11.30 tot 13.30 uur is de uitzending met kleine kinderen en van 16.30 tot 18.30 uur is de uitzending met jongeren vanaf twaalf jaar. De jury kiest uit beide groepen een winnaar, de Final Two Talents.

Kinderen
In de eerste groep laat Dani Coret zijn kwaliteiten zien als jonge topturner, Rosalie Houwert danst solo en Ballet- en Dansstudio Door Laverman presenteert haar klassieke dansgroep. Mila Brandon en Julie Sleijfers van Muziek Haenen zullen zeker weer de sterren van de hemel zingen. Daarnaast treedt Milena Conti op van Vioolschool Voorburg. Presentator Angelique Schipper zal het verhaal voorlezen van de jonge schrijfster Eva Tsangaris.

Special Guest is Roos Steenbergen, die voor ons zal zingen terwijl de jury beraadslaagt.

Jeugd
In de tweede uitzending van de jeugd 12+ bespelen de broers Kevin en Kenneth Laban de vleugel en dwarsfluit. Namens het Podium Klassiek in samenwerking met het Huygensfestival treedt Yasumi Musaki op met piano. Olamide is singer/songwriter evenals Thomas van der Sleen van Trias Rijswijk. Daarnaast zijn er optredens van Juliette van Dam met zang en duo Julia Vos met Tijn de Vreeze.

Special Guest is de Final Talent van 2019, Maarten Bakker, die daarna ook de Rijswijk Talent Award heeft gewonnen.

Bekendmaking winnaar 
Aansluitend maakt de jury de winnaar 2020 bekend. Zie ook de informatie op de website en facebookpagina van Talentenloods. Met dank aan de gemeente Leidschendam-Voorburg voor het mede mogelijk maken.

Foto: Open Podium 11 februari, Julie Sleijffers, gemaakt door Henk Knoester.