Politieauto mercedes pm004Woensdagavond is het personeel van een supermarkt aan de Parkweg in Voorburg opgeschrikt door een winkeldiefstal waarbij geweld werd gebruikt. De overvaller deed een greep uit de kassa en sloeg op de vlucht.
Rond 20.45 hielp een medewerker een klant die wat kwam afrekenen. Tijdens het openen van de kassalade deed de man onverwacht een greep in de kassa. De medewerker probeerde de man tegen te houden door zijn arm vast te pakken. Hierop gaf de man tweemaal een klap tegen de borst van de medewerker.

De politie heeft direct na het voorval naar de verdachte gezocht in de directie omgeving van de winkel. De man maakte een geldbedrag buit en rende daarna de winkel uit in een onbekende richting.

Volgens camerabeelden ziet de dader er alsvolgt uit:

Man
Ongeveer 20 jaar oud
Donker getint
Kort gemillimeterd haar, bijna kaal
Ongeschoren
Ongeveer 1.75 cm lang
Donkere kleding
Geen mondkapje

Getuigen
De politie komt graag in contact met getuigen. Heeft u wat gezien of gehoord? Of heeft u camerabeelden die ons kunnen helpen bij het onderzoek? Dan kunt u contact opnemen met de politie via 0900 8844. Wilt u liever anoniem blijven? Dan kunt u bellen met Meld misdaad Anoniem via 0800 7000.