kerstbomenautoBij Buitengoed Dorrepaal in Leidschendam hebben medewerkers en begeleiders van Middin een passende manier gevonden om coronaproof kerstbomen te verkopen.

Vanaf zondag 6 december organiseren de medewerkers van Buitengoed Dorrepaal een kerstboom-drive thru om de vaste klanten ook dit jaar van een kwalitatief goede kerstboom te kunnen voorzien.

Medewerkers missen hun gasten
Buitengoed Dorrepaal ligt in de wijk Park Leeuwenbergh. De medewerkers van deze Middin zorglocatie werken op het terrein aan verschillende taken, passend bij hun vermogen en interesses. Hiermee leren zij een vak, op een rustige plek en onder begeleiding. Doordat het Buitengoed normaal gesproken open is voor bezoekers, leren meewerkers samen te werken met mensen van buitenaf.

Door alle coronamaatregelen is Buitengoed Dorrepaal het afgelopen jaar helaas meer gesloten geweest dan open. De medewerkers missen dan ook de gezelligheid van bezoekers en gasten op het terrein. Ze maken graag een praatje of een grapje en een compliment over hun werkzaamheden aan het terrein is natuurlijk ook altijd fijn om te horen.

Spelregels kerstboom drive-thru
Om de kerstbomenverkoop in goede banen te leiden, zijn er een aantal afspraken waaraan bezoekers zich dienen te houden:

- U komt met uw auto, en gebruikt waar mogelijk een mondkapje;
- Direct bij de ingang ziet u ons assortiment, waaruit u een eerste keuze kunt maken (grootte/soort/prijs);
- U rijdt hierna met uw auto om de Villa heen, waar u nog eens uw uiteindelijk keus van een boom kunt maken. (vol/lang, dik/dun);
- De medewerkers pakken uw kerstboom voor u in, waarna u deze in uw auto kunt zetten;
- Als u in Park Leeuwenbergh woont is het ook mogelijk om de boom bij u thuis voor de deur zetten;
- Hierna rijdt u weer naar de uitgang;
- U kunt voor uw kerstboom betalen per PIN of een QR code, contant betalen is niet mogelijk.

Na de start op zondag 6 december kunt u van maandag tot en met zaterdag, van 10.00 – 17.00 uur op deze wijze gebruik maken van de drive thru. De laatste verkoopdag is op donderdag 24 december.

Op zondag 6 december, en op de vrij- en zaterdagen van de kerstbomen-verkoop, trakteren de medewerkers u in uw auto op warme chocolademelk en een koekje.

Foto: Pixabay