werkzaamhedenVanwege de aanleg van de nieuwe Tuinbouwbrug in Stompwijk is de Doctor van Noortstraat van 24 t/m 27 november afgesloten voor autoverkeer. Autoverkeer van en naar Stompwijk wordt omgeleid.

De bedrijven en woningen aan de Tuinbouwweg zijn deze vier dagen alleen vanuit Leidschendam bereikbaar, niet vanuit Stompwijk. Vanuit de Tuinbouwweg is autoverkeer alleen richting Leidschendam mogelijk.

De Netwerken van Dunea en Stedin in de Doctor van Noortstraat en de Tuinbouwweg moeten, vanwege de aanleg van de nieuwe Tuinbouwbrug, worden aangepast. Hiervoor moeten graafwerkzaamheden worden verricht in de berm onder de rijbaan van deze wegen.
Waar en wanneer

De noodzakeljke werkzaamheden in de Doctor van Noortstraat en de Tuinbouwweg worden uitgevoerd van dinsdag 24 november tot en met vrijdag 27 november a.s. Dit zal enig verkeershinder met zich meebrengen.

Afsluiting en bereikbaarheid
Om de werkzaamheden veilig te kunnen uitvoeren, is in de aangegeven periode een afsluiting van de Doctor van Noortstraat voor autoverkeer noodzakelijk. Het autoverkeer van en naar Stompwijk wordt omgeleid. De omleiding wordt met bekende gele borden aangegeven. De bedrijven en woningen aan de Tuinbouwweg zijn gedurende de aangegeven periode alleen vanuit Leidschendam bereikbaar en dus niet vanaf Stompwijk. Vanuit de Tuinbouwweg is alleen autoverkeer richting Leidschendam mogelijk.

Foto: Pixabay