Leidschendam-Voorburg kan niet zonder ondernemers.

Juist in deze periode zorgen lokale ondernemers ervoor dat Leidschendam-Voorburg een vertrouwde en veilige plek biedt om te wonen, werken en recreëren! Gemeente en MKB Leidschendam-Voorburg slaan tijdens de ‘Dag van de ondernemer’ de handen ineen om de lokale ondernemers te ondersteunen.

Wethouder Astrid van Eekelen van Economie: “De feestdagen komen eraan. Door corona ziet die periode er dit jaar anders uit dan we gewend zijn. Juist nu willen we ondernemers extra ondersteunen. Daarom creëren we publiciteit voor Koop Lokaal acties per winkelgebied. Bovendien zetten we vanuit de gemeente begin december een Koop Lokaal campagne in om er een mooie feestmaand van te maken.”

Voorzitter MKB Leidschendam-Voorburg, Benedikte Zijlstra: “We hebben in LV een goed en stevig ondernemersklimaat. Ik wil mijn oprechte trots uitspreken voor de kracht en moed van al onze ondernemers. Het is een zware tijd waarin we ook in staat zijn mooie initiatieven te ontplooien. We durven creatief, kritisch en ondernemend te zijn. En kijk wat er tijdens deze crisis is ontstaan: De Julianabaan die een mobiele App heeft gelanceerd, het magazine van het Damcentrum. Laten we elkaar vooral blijven stimuleren en helpen daar waar we kunnen!”

MKB en gemeente slaan handen ineen
Maandelijks brengen Astrid van Eekelen en Benedikte Zijlstra een bezoek aan een aantal ondernemers uit diverse beroepsgroepen om hen te steunen en de aandacht te vestigen op hun ondernemerschap. Astrid van Eekelen nam vrijdag 20 november het eerste exemplaar van de speciale uitgave van winkeliers en horecaondernemers van Leidschendam-Centrum in ontvangst. Bij 40.000 huishoudens valt deze uitgave de komende week op de mat ter promotie van het gebied en de ondernemers.

Dag van de Ondernemer
De Dag van de Ondernemer is een initiatief van MKB-Nederland, sinds 2016 elke derde vrijdag van november. Op deze dag bedankt de gemeente ondernemers voor hun lef en doorzettingsvermogen en vieren we het ondernemerschap. Ondernemers zijn immers van ongekende waarde voor ons land. Zij verdienen het om in het zonnetje te worden gezet, daarom hebben gemeente en MKB Leidschendam-Voorburg de week rond de Dag van de Ondernemer een speciale abricampagne in de gemeente Leidschendam-Voorburg ingezet.

Voor meer informatie: https://leidschendamcentrum.nl/wp-content/uploads/2020/11/Damcentrum_-Magazine-2020_1_lr.pdf


20112020 Astrid van Eekelen en Benedikte Zijlstra
                  Wethouder Economie Astrid van Eekelen (rechts) en voorzitter MKB Leidschendam-Voorburg Benedikte Zijlstra staan bij de campagne rond de Dag van de Ondernemer.

20112020 Sluis overhandiging magazine 2

                        Wethouder Astrid van Eekelen neemt eerste exemplaar van het Leidschendam-Centrum magazine in ontvangst.