De gemeente Leidschendam-Voorburg nodigt inwoners uit om nieuwjaarswensen in te zenden. De gemeente maakt daaruit een selectie, die inwoners in de originele All You Need is Love-caravan op mogen komen nemen.

De filmpjes worden gemonteerd in een speciale nieuwjaarswensenfilm. De film is ter vervanging van de traditionele nieuwjaarsreceptie in de hal van ons gemeentehuis, die dit jaar vanwege corona komt te vervallen.

Heeft u een mooie nieuwjaarswens? Voor bijvoorbeeld een familielid, buren bij jou in de straat, de sportvereniging, iemand op je werk of een mantelzorger? Stuur uw nieuwjaarswens in, wie weet wordt u uitgenodigd om uw nieuwjaarswens op te komen nemen in de caravan.

Een deel van de nieuwjaarswensen zal te bekijken zijn op een speciale nieuwjaarswensenpagina in de Gemeenterubriek van het Krantje.

Men kan een nieuwjaarswens tot en met dinsdag 8 december 2020 insturen. De film en nieuwjaarswensenpagina zijn te zien tijdens de speciale ‘nieuwjaarsweek’ van 1 tot en met 6 januari 2021. De film is te zien via onze social media kanalen.

U kunt uw nieuwjaarswens inzenden via het aanmeldformulier.

Foto: American Way Rental