Wie nog mee wil dingen naar de titel van Dichter op Hofwijk moet snel zijn. De rijmwedstrijd sluit deze zondag.

Huygens’ Hofwijck in Voorburg organiseert dit jaar in het kader van de landelijke Poëzieweek voor de negende keer de succesvolle dichtwedstrijd Dichter op Hofwijck. Iedereen die van dichten houdt kan daaraan meedoen, jong, oud, professional of enthousiast amateur. Het thema van de Poëzieweek is ditmaal ‘Samen’.

Thema: ‘Samen’
De landelijke Poëzieweek zal plaatsvinden van 28 januari tot en met 3 februari 2021. Het thema is dit jaar ‘Samen’. Poëzie verbindt en voedt, inspireert en kan mensen samenbrengen, aldus de organisatie. Zeker in deze moeilijke tijden. Ook voor uw inzending aan Dichter op Hofwijck kunt u dit thema kiezen, ofschoon het zoals altijd is toegestaan u te laten inspireren door de buitenplaats Hofwijck of door een van de heren Huygens.

Deelname
Dichters vanaf 16 jaar kunnen tot en met zondag 10 januari maximaal twee gedichten inzenden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..Graag ook uw contactgegevens én telefoonnummer vermelden. Iedere inzender krijgt een bericht van ontvangst.

Foto: Huygens' Hofwijck