Midvliet-mediapartner Omroep West komt met een nieuw seizoen van realityserie 'The Mall' in Leidschendam, over reilen en zeilen rond en in wat het grootste winkelcentrum van Nederland moet worden.

Ruim vijf jaar geleden alweer ging de eerste schop de grond in bij winkelcentrum Leidsenhage. Deze ooit bruisende winkelplek uit de jaren '70 is dan hard aan vernieuwing toe. Met een likje verf en een paar nieuwe tegels is dit niet meer op te lappen. Het moet helemaal anders. Projecteigenaar Unibail-Rodamco-Westfield bouwt hier de grootste winkelbelevenis van Nederland ‘Westfield Mall of the Netherlands'.

Seizoen 3
In de realityserie 'De Mall' volgen we op TV West de bouw van dit reusachtige winkelcentrum van 120.000 vierkante meter, waar meer kan dan alleen winkelen.

In 2018 werd het eerste seizoen uitgezonden. Hierin volgden we de realisatie van de eerste 2.500 vierkante meter; de versmarkt Fresh!

In het tweede seizoen in 2019 volgen we de realisatie van de zuidfase. En nu in 2021 ligt de focus op de realisatie van de noordfase. Dit is de laatste fase van de bouw. We lopen mee met de winkeliers, projectontwikkelaar en andere betrokkenen. Gaan ze het redden om deze laatste fase op tijd af te ronden?

De afleveringen van de eerste twee series zijn natuurlijk online terug te kijken.

The Mall. Vanaf 12 april iedere maandag op TV West vanaf 17.00 uur

Foto: Ap de Heus