Starbucks opende op vrijdag 30 april om 09:00 uur de deuren van haar nieuwste locatie in Nederland met cadeaus voor de vroege vogels.

De winkel bevindt zich in de gloednieuwe Westfield Mall of the Netherlands – het grootste overdekte winkelcentrum in Nederland. Hier brengt Starbucks haar bezoekers de perfecte gelegenheid om in de winkel of op het terras even bij te komen van het shoppen. 

De nieuwe Starbucks bevindt zich centraal in het winkelcentrum en nodigt met het ruimtelijke en artistieke design klanten uit om te genieten van de welbekende Starbucks-klassiekers. Of dat nou een warm of koud drankje is met wat lekkers, bezoekers kunnen altijd terecht bij de comfortabele zitplekken om hun aankopen van de dag te bewonderen en even bij te komen. Daarnaast zijn ook wifi en USB-poorten aanwezig zodat je niet alleen jezelf, maar ook je telefoon kan opladen.

De opening van een nieuwe Starbucks is goed getimed: de winkels zijn weer vrij toegankelijk. Zo kunnen de bezoekers van het nieuwe winkelcentrum optimaal genieten van de unieke Starbucks-beleving die het bedrijf sinds de eerste winkel in 1971 – Starbucks vierde vorige maand haar 50e verjaardag – biedt aan miljoenen klanten wereldwijd.

Alice Theunissen, Starbucks Nederland zegt: “Na een turbulent jaar zijn we ontzettend blij om weer te mogen doen waar we het allerbest in zijn – klanten ontvangen en verblijden met onze unieke koffie-beleving. We kunnen we niet wachten om bezoekers te verwelkomen in onze veilige winkelomgeving.”

De nieuwe Starbucks is geopend van 10:00 tot 20:30 op maandag, van 09:00 tot 20:30 op dinsdag tot en met zaterdag en op zondag van 11.00 tot 18.30. De Westfield Mall of the Netherlands is vrij toegankelijk voor consumenten en er zijn diverse maatregelen getroffen om een veilige shopomgeving te creëren zoals desinfectiezuilen en een mondkapjesplicht.

Starbucks Mall
starbucks
Starbucks in hand