De burgemeester en wethouders van de gemeente Leidschendam-Voorburg staken zaterdag 29 mei de handen uit de mouwen tijdens de landelijke vrijwilligersactie NL Doet.

Bij Scouting Hubertus-Brandaan hielpen zij om de omgeving van het clubgebouw en de Vliethaven schoon te maken en twee bootjes te schilderen. Bij Stichting Vrienden van Signtaal werden picknicktafels in elkaar gezet en bloempotten gevuld, zodat cliënten deze zomer van het balkon kunnen genieten.

Burgemeester Klaas Tigelaar, namens het hele college: “We zijn er trots op om te zien hoeveel inwoners zich vandaag hebben ingezet voor een ander. Tuinen van verpleeghuizen zijn opgeknapt, muren van wijkcentra zijn geschilderd, schoolpleinen zijn opnieuw ingericht, speeltuinen zijn hersteld. Dit laat zien hoe belangrijk actieve inwoners voor de samenleving zijn. Juist nu.”

Vrijwilligerswerk
NL-doet is een jaarlijks initiatief van Het Oranje Fonds om vrijwilligerswerk in de spotlights te zetten. Inwoners van Leidschendam-Voorburg die interesse hebben in vrijwilligerswerk, kunnen contact opnemen met LV voor Elkaar via 070-3370377 (maandag tot en met donderdag) en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Of bekijk de vrijwilligersvacatures op www.LVvoorelkaar.nl.(foto boven: wethouder Astrid van Eekelen en burgemeester Klaas Tigelaar)

NL DWethouder Floor Kist
                                                            Wethouder Floor Kist

NL DWethouder Jan Willem Rouwendal
                                                              Wethouder Jan-Willem Rouwendal

NLDBurgemeester KlaasTigelaar
                                                                Burgemeester Klaas Tigelaar

NLDWethouder VanEekelen
                                                                 Wethouder Astrid van Eekelen