Woej heeft haar deuren grotendeels geopend. Medewerkers en vrijwilligers zijn de afgelopen weken hard aan de slag geweest met de openingsvoorbereidingen. Heel veel activiteiten zijn weer te bezoeken.

Activiteitenkalender
Meer Bewegen Voor Ouderen, yoga, Nederlandse les, tekenen & schilderen, biljarten, edelsmeden en nog veel meer. Per wijk- en diensentcentrum is er een aangepast rooster beschikbaar op Woej.nl onder activiteitenkalender.

De overige diensten van Woej zijn ook beschikbaar. Dus wilt u ondersteuning als (jonge) mantelzorger, advies over omgaan met geld, administratie of sociaal juridische hulp, hulp bij smartphone en tablet, vervoer of een afspraak maken bij de Kledingbank? Bel of kijk op de website voor het volledige overzicht van onze diensten.

Protocol
Per activiteiteit kunnen er maximaal 30 bezoekers aanwezig kunnen zijn, afhankelijk van de ruimte op de locatie. Ook wordt de basisregel van 1½ meter afstand strikt gehandhaafd. Het dragen van een mondkapje blijft verplicht, ook als u gevaccineerd bent.

Op Woej.nl leest u alle informatie over wat Woej tijdens de coronacrisis doet en welke protocollen ze hanteert. Heeft u nog vragen, bel met 070 – 205 47 50.

Foto: RODNAE Productions (via Pexels)