Vorig jaar en begin dit jaar waren de bibliotheken helaas lange tijd gesloten voor bezoekers vanwege de coronamaatregelen. Nu de bibliotheken weer open zijn, is het tijd om de trouwe leden te bedanken.

Ondanks de sluiting bleven de meeste leden de bibliotheek trouw. Zij verlengden hun abonnement en maakten massaal gebruik van de afhaalbibliotheek. De belangstelling voor de afhaalbibliotheek was erg groot. Tot aan de laatste dagen van de afhaalbibliotheek, in mei, zijn er ruim 15.000 pakketten besteld. De leden van de bibliotheek waren erg positief over de afhaalbibliotheek. Dat blijkt uit de vele reacties en de attenties die men ontving.

Trouwe leden bedanken
Op 20 mei openden de bibliotheken in Leidschendam, Rijswijk, Stompwijk en Voorburg weer de deuren. De coronamaatregelen vroegen in het afgelopen anderhalf jaar veel van de bibliotheek ons en de leden. Daarom wil men de trouwe leden bedanken voor hun steun met een verkoelend cadeau. Leden van 18 jaar en ouder van de Bibliotheek aan de Vliet kunnen vanaf maandag 21 juni een unieke, gratis waterfles (600 ml) ophalen bij de informatiebalie van de bibliotheek.

Nieuwe leden
Voor nieuwe leden heeft Bibliotheek aan de Vliet een speciale aanbieding. Iedereen die tot en met 31 augustus lid wordt van de Bibliotheek aan de Vliet krijgt eerst een proefabonnement van 3 maanden. Daarna wordt het abonnement omgezet in een betaald jaarabonnement. En kun je dus 15 maanden genieten van alle voordelen van de bibliotheek: gratis lenen, gratis verlengen, gratis reserveren, gratis e-books lenen en korting op activiteiten.