Astrid van Eekelen is tijdens de Algemene Ledenvergadering van het Netwerk VVD Leidschendam-Voorburg gekozen als lijsttrekker voor de Gemeenteraadsverkiezingen van maart 2022.

Astrid woont en werkt al lang in de gemeente Leidschendam-Voorburg. Ze zet zich in voor allerlei maatschappelijke doelen en in het bijzonder voor de VVD; als raadslid, fractievoorzitter en nu als wethouder. Zij is een verbinder, heeft veel contacten met onze inwoners, ondernemers en verenigingen en is geworteld in de drie kernen van onze gemeente. Met haar brede ervaring, positieve en open houding, haar hands-on mentaliteit en tomeloze inzet voor de inwoners en ondernemers in Leidschendam-Voorburg is zij volgens de VVD leden de juiste persoon om de kandidatenlijst van de VVD voor de verkiezingen van 2022 aan te voeren.

VVD-LV voorzitter Marc van der Houwen: 'Wij zijn trots dat onze leden weer zo’n sterke lijsttrekker hebben benoemd. Met haar persoonlijkheid, kennis en ervaring gaan we de verkiezingen met vol vertrouwen tegemoet.”