Ruim achthonderd kinderen hebben deze zomervakantie deelgenomen aan de Zomervakantieactiviteiten.

Bijna twee dozijn activiteiten
Tussen half juli en eind augustus deden kinderen tussen nul en twaalf jaar mee aan drieëntwintig verschillende sportieve en culturele activiteiten.

Zo konden ze o.a. meedoen aan Overleven in de duinen, Skelterrace, Kinderkookcafe, Suppen, Zomercircus, Sport & Play, Beweegkriebels Festival, Schilderen met de Bloemenfee, waterspelen en de Vliet Clean Up.

De evenementen vonden plaats in en rondom de Gemeente Leidschendam-Voorburg op locaties als Meijendel, Jan Mulderveld, Scouting Hubertus Brandaan, Museum Swaensteijn, Playgrounds Prinsenhof en Corbulopark, EHC, Skatepark, Stompwijk’92 en Buitenplaats Molenwei.

Trots
De organisatie kijkt vol trots en met plezier terug op een geslaagde zomervakantie. Ondanks het wisselende zomerweer hebben deelnemende kinderen een leuke, leerzame en actieve vakantie gehad. 

“Wij hebben drie heel blije en uitgeputte kinderen terug gekregen vanmiddag. Ze vonden het tof en hebben met enthousiasme over de experimenten en het suppen verteld,” gaf een ouderpaar te kennen. “Wij verheugen ons op de volgende keer.”

Partners
Sport en Welzijn organiseerde de bezigheden in samenwerking met Goed Bezig! Daarnaast waren er ook activiteiten die werden georganiseerd door partnerorganisaties, waaronder Stichting IBCE, Musea Huygens Hofwijck & Swaensteyn, Stadstuin Rusthout, Ruud Muller Dojo, Jonge Helden en Open Monumentendag. Het zomerse spektakel werd mede mogelijk gemaakt met steun van het Van Ravesteynfonds.


Overleven in de duinen 1
Overleven in de Duinen