ZorgMies Leidschendam-Voorburg-Voorschoten heeft onlangs haar deuren geopend onder leiding van Marion Schmied.

De vestiging is opgestart vanuit de licentieformule ZorgMies Nederland. Wordt uw taak als mantelzorger wel eens teveel of staat u er als oudere alleen voor? Liefdevolle extra handen van ZorgMies Leidschendam-Voorburg-Voorschoten (ZorgMies LVV) kunnen u dan ontlasten.

ZorgMies doet de dingen waar de reguliere thuiszorg vaak geen tijd voor heeft.

"Wij staan als het ware tussen de thuiszorg en het eigen netwerk in. Wij verlenen geen medische zorg, wij bieden juist een aanvulling daarop. Onder andere boodschappen doen, samen buiten wandelen, begeleiding naar het ziekenhuis, koken, samen eten, een praatje; het gaat om het persoonlijk contact!"

“Ik ben een geluksvogels wiens beide ouders nog leven.”, vertelt Marion Schmied. “Ook andere familieleden bereiken inmiddels respectabele leeftijden. Dit maakt helaas wel dat ik het proces van achteruitgang in fysieke en geestelijke gezondheid van hen meemaak. De worsteling van thuis willen blijven wonen, gebrek aan aanspraak en overbelasting van de mantelzorger heb ik in de afgelopen jaren van dichtbij meegemaakt. Aangezien zowel mijn broer als ik ver bij mijn ouders vandaan wonen, ben ik in aanraking gekomen met ZorgMies.
Wat een warmte en betrokkenheid trof ik bij de ZorgMiesen en wat werken zij voor een mooie organisatie! Daar besloot ik ook wat mee te willen doen. Als geboren regelaar en mensenmens span ik me daarom graag voor hen die een steuntje in de rug nodig hebben.”

ZorgMies LVV stelt zich ten doel dat mensen zo lang mogelijk in hun eigen omgeving kunnen blijven wonen. “Een ZorgMies ontzorgt en ondersteunt in de breedste zin. De ZorgMies die wij hebben voor onze familie, ondersteunt mijn moeder bij de dagelijkse activiteiten en geeft ons ademruimte. Mantelzorgers hebben vaak een druk leven met een gezin, werk, sociale contacten, sport en huishouden.
Hoe fijn is het dan wanneer er wekelijks een vertrouwd gezicht langskomt om deze zorg even uit handen te nemen? Ik ben er iedere dag blij mee en ik hoop dat ik er anderen net zo blij mee kan maken!”

De perfecte match
“We zoeken naar de perfecte match tussen de cliënt en de ZorgMies. Cliënten hebben een stem in wie hun ZorgMies wordt. Er moet een klik zijn, een gevoel van maatjes. Onze ZorgMiesen hebben levenservaring, willen graag zorgen, zijn inlevend en kunnen een goed gesprek voeren. ZorgMies maakt het leven leuker!”
Kijk voor meer informatie op: www.zorgmies.nl, mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel met ZorgMies Leidschendam-Voorburg-Voorschoten via telefoonnummer: 0652-373.228.

(foto boven dit bericht: Sabine van Erp via Pixabay)
ZorgMies

Contactgegevens Midvliet

Algemene correspondentie
Postbus 1042
2260 BA  Leidschendam

Studioadres & Bezoekadres
Damlaan 35a
2265 AL Leidschendam

Telefoon studio: 070-3202266
Redactie: redactie@midvliet.nl
E-mail: info@midvliet.nl

 

Radio & Televisie

Radio
Ether: 107.2 Mhz
DAB+: kanaal 11B (DAB lokaal 45)
Ziggo digitaal: 916
KPN  digitaal: 1189
XS4All digitaal: 1189
Of via de livestream

Televisie
Ziggo: kanaal 41
KPN:  kanaal 1489
XS4All: kanaal 1489
Of via de livestream