De gemeenteraad krijgt komende dinsdag een presentatie over de verkeerssituatie rond The Mall of the Netherlands. Unibail Rodamco Westfield, Rijkswaterstaat en de gemeente Leidschendam-Voorburg geven daarbij hun zienswijze op de huidige verkeersproblematiek.

De presentatie wordt rechtstreeks uitgezonden via Ibabs. Burgers kunnen via een videolink meekijken. Deze is o.a. te vinden via de gemeentelijke website.

Mobiliteitsmaatregelen
De gemeente Leidschendam-Voorburg werkt vanuit een taskforce aan het verbeteren van de verkeerssituatie rond de Mall. Naast een aantal verkeersmaatregelen in de directe omgeving en in samenwerking met Rijkswaterstaat als het gaat om de N14, wordt ook gewerkt aan een aantal 'mobiliteitsmaatregelen'. De bedoeling daarvan is dat mensen niet alleen met de auto naar de Mall komen, maar ook met het OV, de fiets of lopend.

Tijdpad
Het verkeer wordt inmiddels via een Operationeel Mobiliteits Centrum geregisseerd. Gedurende de zomer zijn enkele structurele verbeteringen doorgevoerd en tegelijkertijd wat meer complexe maatregelen voorbereid. Dit jaar nog worden de meer complexe operationele verbeteringen gerealiseerd en structurele vervolgstappen voor de langere termijn ontworpen.

Link
Vanaf 7 september om even voor 19.30 uur vindt u een link op de homepage van www.lv.nl, als u daar op klikt gaat u naar de uitzending. Raadsvergaderingen zijn ook live te volgen via Ibabs Online.

Foto: Ap de Heus

Contactgegevens Midvliet

Algemene correspondentie
Postbus 1042
2260 BA  Leidschendam

Studioadres & Bezoekadres
Damlaan 35a
2265 AL Leidschendam

Telefoon studio: 070-3202266
Redactie: redactie@midvliet.nl
E-mail: info@midvliet.nl

 

Radio & Televisie

Radio
Ether: 107.2 Mhz
DAB+: kanaal 11B (DAB lokaal 45)
Ziggo digitaal: 916
KPN  digitaal: 1189
XS4All digitaal: 1189
Of via de livestream

Televisie
Ziggo: kanaal 41
KPN:  kanaal 1489
XS4All: kanaal 1489
Of via de livestream