Woon in je in Leidschendam/ Voorburg en loop je tegen wat praktische zaken aan? Dan geven de buurtambassadeurs jou een steuntje in de rug. Bijvoorbeeld met je administratie, als je daar zelf niet uitkomt. Of als je niet de juiste instanties weet te benaderen voor een probleem waar je mee zit.

Maar ook als je ergens tegenaan loopt en behoefte hebt aan een luisterend oor. Dan kun je een beroep doen op een buurtambassadeur. Samen helpen we je weer op weg!

Ondersteuning op maat
Soms zijn vervelende ervaringen uit je verleden, of het moeite hebben met de Nederlandse taal, oorzaken waardoor je in een sociaal isolement terechtkomt. Dan kun je de neiging hebben om je terug te trekken en je af te sluiten van de buitenwereld, waardoor je je nog eenzamer kunt gaan voelen. De buurtambassadeurs helpen je dan om weer contact te maken met andere mensen. Dat kan door het maken van een wekelijkse wandeling, of samen tijd te besteden aan een hobby die je leuk vindt.

Of misschien vindt je het gewoon gezellig om samen met iemand een activiteit te ondernemen. Jij geeft aan waar je behoefte aan hebt of wat je hulpvraag is en wij helpen je daarbij.

Meer informatie
Ben je een inwoner van Leidschendam/ Voorburg en wil je graag meer informatie of ondersteuning? Neem dan contact op met Els van der Kamp, via 06-131 943 83 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De buurtambassade is een samenwerking van Reakt en de gemeente Leidschendam/ Voorburg. De buurtambassadeurs zijn geen hulpverleners, maar bieden laagdrempelige, praktische ondersteuning. Kijk voor meer informatie op reakt.nl/buurtambassadeurs.

Stockfoto: Pexels