×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 87 niet laden
De winnaars van het Super-de-luxe-avondje-uit bij Ludens en Het Veur zijn bekend. Twee stellen die voor de zomer een najaarsvoorstelling boekten krijgen een VIP-behandeling bij hun voorstelling.

Met deze actie wilden beide theaters klanten verleiden om lang vooraf kaarten te bestellen. Dat was ook wel nodig, want de coronacrisis sloeg een flink gat in de begroting. Ook voor theaters, die artiesten lang van tevoren moeten boeken, is het dan fijn om zekerheid te hebben.

Op de laatste dag van augustus werden de winnaars voor dit luxe avondje uit via een geautomatiseerde loting bepaald. In Theater Ludens is de prijs gewonnen door Selma Krips, zij had kaarten voor de voorstelling van OCOBAR op 13 november a.s. gekocht. In ‘Wonderful Tonight’ brengt Ocobar een ode aan het ruime oeuvre van Eric Clapton. De winnaar van het Veur Theater is Marlies Erdmann. Zij komt op donderdag 18 november genieten van de voorstelling TRYO oftewel trio cabaretiers try-outen.

VIP-behandeling
Op de dag van de voorstelling worden de winnende duo's thuis opgehaald met een luxe limousine. Die zal hen vervolgens naar hotel Central Park in Voorburg brengen. In een comfortabele hotelkamer kunnen zij zich opfrissen voordat ze gaan genieten van een heerlijk driegangendiner. Daarna wederom per limousine naar het theater, waar ze genieten van de door hun gekozen voorstelling. Na afloop gaan ze per limousine terug naar het hotel. ‘s Ochtends ontwaken ze in de prachtige hotelkamer om daarna te genieten van een luxe ontbijt, waarna ze uiteraard door de limousine weer thuis worden gebracht.

Het zal deze vroegboekers dus aan niets ontbreken.

Foto's: PR

Marlies Erdmann Karin Rinsema Oscar van Schijndel Veur