Bij Woej kunnen de cursussen en activiteiten weer volledig doorgang krijgen, dankzij het einde van de 1,5 meter samenleving.

Vanaf 25 september keert men bij Woej terug naar de situatie zoals die was voor 16 maart 2020. Veel maatregelen verdwijnen, maar het virus is bepaald nog niet weg, dus daar blijft men rekening mee houden.

Meer plaats bij cursussen en activiteiten
De cursussen en activiteiten kunnen vanaf 25 september weer plaatsvinden met het maximaal toegestane aantal bezoekers per ruimte. Er is hierdoor meer plaats: u kunt zich daarom bij veel cursussen en activiteiten nog steeds aanmelden.
In de wijk- en dienstencentra van Woej zijn er van maandag tot en met vrijdag dagelijks creatieve, sportieve en educatieve activiteiten en kunt u ook gewoon binnenlopen voor een kop koffie.

Zo kunt u bijvoorbeeld donderdagochtend wandelen in de wijk en op vrijdag meedoen met boetseren, line dance en yoga in De Groene Loper. Op De Plint kunt u tekenen en schilderen op dinsdag, woensdag meedoen met pilates en vrijdag met ‘Meer bewegen voor ouderen’. Op donderdag is er ook ‘Meer bewegen voor ouderen’ op De Oranjehoek. Dit zijn maar enkele voorbeelden; er is nog veel meer te doen bij Woej.

Geen coronapas, maar regels blijven belangrijk
Bezoekers en deelnemers aan de activiteiten van Woej hebben geen coronapas of -app nodig: de locaties zijn voor iedereen toegankelijk. Maar ondanks het vervallen van de verplichte 1,5 meter afstand, is het van groot belang de resterende regels in acht te blijven nemen. Het coronavirus is zeker niet weg. Dus: regelmatig de handen wassen, geen handen schudden, niezen en hoesten in de elleboog en thuisblijven bij klachten. Houd rekening met elkaar en geef elkaar de ruimte: die 1,5 meter blijft nog wel steeds het advies.

Hoe kunt u zich aanmelden voor een cursus?
U kunt zich aanmelden via de website www.woej.nl (onder activiteitenkalender). Hier kunt u ook het hele aanbod bekijken.
Het is ook mogelijk om langs te gaan bij één van de wijkcentra en u daar in te schrijven.

Voor meer informatie kunt u bellen van maandag tot en met donderdag van 9:00 tot 13:00 uur met 070-205.4750.

Wijk- en dienstencentrum De Plint, Prins Frederiklaan 7 in Leidschendam.
Wijk- en dienstencentrum De Groene Loper, van Royenstraat 2 in Voorburg.
Wijk- en dienstencentrum Oranjehoek, Oranje Nassaustraat 1 in Voorburg.

Woej activiteit