Bewegen en goede voeding zijn belangrijk voor kinderen om overgewicht tegen te gaan.

Heeft je kind overgewicht en wil je er op een leuke manier iets aan doen? Laat hem of haar dan meedoen aan KiXs Cool Fit.
KiXs Cool Fit is een kleinschalig leefstijlprogramma voor kinderen van acht tot twaalf jaar die wat te zwaar zijn. Kinderen die zich opgeven worden begeleid door kinderfysiotherapeute Alette Barel en diëtiste Berenice Jaime. 

Werken aan voeding en beweging
De groepsbijeenkomsten bestaan uit een deel voor voeding en een deel voor beweging. Er zijn workshops waar de kinderen leren proeven, koken en zelf aan de slag gaan met diverse groenten en fruit, maar ook op een leuke manier oefeningen doen voor het verbeteren van hun conditie, spierkracht en evenwicht. Thema’s zoals het belang van een goede ontbijt en hoe ga je om met verleiding worden gegeven middels de speelse methode Wowijs.
Ook zijn er mogelijkheden voor het volgen van een weerbaarheidscursus of ondersteuning van onze pedagoog. Zowel de fysieke als de geestelijke weerbaarheid wordt hiermee vergroot.

Open Dag Kixs Cool fit op 1 oktober om 16.00 uur in Gezondheidscentrum de Scheepswerf (Scheepswerf 18, 2265 BE Leidschendam). Voor kinderen is er een Bootkamp, gelijktijdig krijgen de ouders een bijeenkomst over groei, voeding en mentale ontwikkeling van het kind.

Voor kinderen van vier tot zeven jaar wordt dit jaar ook mini-KiXs verlengd. Na het succes van vorig jaar
Voor meer informatie of aanmelding voor de informatiemiddag, neem contact op met Berenice Jaime of Alette Barel- van Zee. Dit kan via tel/whatsapp (06-41561567), of mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of kijk op de website: https://www.gcscheepswerf.nl/

Contactgegevens Midvliet

Algemene correspondentie
Postbus 1042
2260 BA  Leidschendam

Studioadres & Bezoekadres
Damlaan 35a
2265 AL Leidschendam

Telefoon studio: 070-3202266
Redactie: redactie@midvliet.nl
E-mail: info@midvliet.nl

 

Radio & Televisie

Radio
Ether: 107.2 Mhz
DAB+: kanaal 11B (DAB lokaal 45)
Ziggo digitaal: 916
KPN  digitaal: 1189
XS4All digitaal: 1189
Of via de livestream

Televisie
Ziggo: kanaal 41
KPN:  kanaal 1489
XS4All: kanaal 1489
Of via de livestream