Op zaterdag 25 en zondag 26 september vinden de Vlietdagen plaats. Samen met bewoners en ondernemers heeft de gemeente Leidschendam-Voorburg er alles aan gedaan om deze 15e editie te organiseren.
Het belooft een zonnige editie te worden!

Tijdens het traditiegetrouwe stadsontbijt op zondag van 09:00 uur tot en met 12:00 uur krijgt u de gelegenheid het college te ontmoeten. Wethouder Astrid van Eekelen: “Ik ben blij dat het dit jaar gelukkig door kan gaan en we weer met elkaar kunnen samenkomen. Ik hoop dat iedereen veel plezier beleeft en volop gebruik maakt van de door ondernemers en instellingen opgezette activiteiten en misschien kom ik u nog wel gezellig tegen.”

Houtzaagmolen de Salamander (12:00 - 16:00 uur), Museum Swaensteyn en Huygens’ Hofwijck heten bezoekers welkom op de indrukwekkende locaties vol unieke verhalen. Vanaf het varende Korpsschip de Enterprise zijn er allerlei leuke activiteiten en ook scouting Hubertus-Brandaan en waterscoutinggroep Satoko Kitahara hebben een bijzondere dag in petto!

Laat u verrassen door al het mobiele en muzikale entertainment in de stadskernen en het historisch erfgoed langs de kades. U bent er toch ook bij?!

Meer informatie over alle programmaonderdelen is na te lezen op www.lvverrast.nl