Op 12 oktober opent men de deuren met het thema: 'uw huisarts, wat is zijn/haar rol in het proces rond dementie?'

Bij een vermoeden van dementie is een bezoek aan de huisarts belangrijk. Wat gebeurt er wanneer je voor het eerst met geheugenklachten naar de huisarts gaat? Volgt de huisarts bepaalde richtlijnen? Wat is zijn/haar werkwijze op het gebied van doorverwijzen en het voorschrijven van medicatie wanneer er sprake lijkt te zijn van een vorm van dementie? Wat is de rol van uw huisarts wanneer de diagnose dementie al is gesteld?

Op dinsdag 12 oktober, om 19.30 uur, zal dr Sietse Crop huisarts in Leidschendam-Voorburg, een toelichting geven over deze onderwerpen. Uiteraard is er ook voldoende ruimte om vragen te stellen.

In verband amet de coronamaatregelen is er een maximum aantal van 30 bezoekers dat welkom is in het Alzheimer Café.
U moet zich daarom vooraf aanmelden. Zo voorkomt u dat u voor een dichte deur staat.

Aanmelden kan door een e-mail te sturen Conny van Dam, voorzitter Alzheimer café: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of door te bellen naar tel. 0622-442.139. Mailen of bellen kan ook als u vragen heeft over het bovenstaande.

U bent vanaf 19.00 uur van harte welkom in woonzorgcentrum De Mantel, Klaverweide 54, 2272 BV Voorburg. De toegang is gratis.

(afbeelding van Gerd Altmann via Pixabay)