Sinds 2012 coördineert Lionsclub Voorburg ieder jaar in de maand december een inzamelingsactie van Douwe Egberts waardepunten. Deze punten worden verzilverd tegen pakken koffie voor de plaatselijke voedselbank.

In december 2021 vindt deze actie voor de tiende keer plaats. Er zijn inzameldozen geplaatst in Leidschendam bij de twee Primera’s (Damlaan 22 en in de Mall, Liguster 67) en in Voorburg bij Primera (Laan van Nieuw Oost Einde 294), Kolbe adviseurs op ooghoogte (Kon. Julianaplein 16), Gemakswinkel Rembrandt (Parkweg 280a), Sylvana Senff women (Wielemakersslop 3) en Tuincentrum Hofwijck (Westeinde 3).

Of je kunt ze het hele jaar opsturen naar:
LIONS HELPEN
Postbus 151
2270 AD Voorburg

Vorig jaar, tijdens de 9e Lions Douwe Egberts waardepuntactie is het record wederom gebroken. Vanuit alle hoeken van Nederland hadden de Lionsclubs en Voedselbanken maar liefst ruim 99 miljoen D.E waardepunten ingezameld. Douwe Egberts had, traditiegetrouw, de schenking met 20% verhoogd aan het totaal en zo konden in totaal 204.000 pakken koffie geschonken worden aan de Voedselbank. Hiervan werden er maar liefst 2.432 pakken afgeleverd bij Voedselbank Leidschendam-Voorburg.

Foto: Vorig jaar werden er 2.432 pakken koffie geschonken aan de Voedselbank LV.